NGH er verdens største hypnoseorganisation

NGH er verdens største hypnoseorganisation

NGH beskæftiger sig med hypnose og er verdens største hypnoseorganisation med ca. 12.000 medlemmer. Organisationen er repræsenteret i 65 lande og er med sin grundlæggelse i 1951 verdens ældste hypnoseorganisation.

Info til kunder

Alle hypnotisører på listen opfylder NGH's standarder inden for hypnose og arbejder i overensstemmelse med de etiske regler der er opsat af NGH. Listen er ikke fyldestgørende, dvs. at ikke alle danske NGH certificerede hypnoterapeuter er liste

Hypnose i verdensklasse

 

Dette er hjemmesiden for sammensluttede danske NGH hypnoterapeuter.. Siden fungerer som oplysningsmedie både for NGH’s danske medlemmer og offentligheden i øvrigt, som er interesserede i hypnose.

 

NGH er eksperter inden for hypnose, og her på siden finder du information om alt lige fra aktiviteter i Danmark samt mange interessante artikler om hypnose.

NGH – National Guild og Hypnotists, er verdens største sammenslutning af certificerede hypnoterapeuter. En forening med over 12.000 medlemmer verden over.

Vores danske afdeling hedder NGH Danmark.

Hypnotisør og hypnoterapeut er ikke en beskyttet titel. Dvs. at alle i princippet kan kalde sig hypnotisør og hypnoterapeut. NGH stiller krav til sine medlemmer om bl.a. uddannelse og etisk praksis. Det betyder, at vores klienter kan være sikker på, at de hypnoterapeuter, der er medlem af NGH opfylder visse krav til f.eks. uddannelseslængde.

For at blive NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut SKAL du være uddannet af en NGH CI – NGH Certified Instructor.

Tager du din hypnose uddannelse på en hypnoseskole hvor underviseren er CI, er du derfor sikker på at du kommer til at lære det du som minimum skal, for at leve op til NGH´s krav samt naturligvis – at være blandt verdens bedste hypnoterapeuter!