Brande Hypnose Terapi - Mental Sundhed

Jeg hedder Susanne Søndertoft og har klinik hjemme. Jeg tror på det hele menneske og MENTAL SUNDHED. Jeg tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer og tilbyder dig den behandling, som jeg/vi i fællesskab finder bedst for dig. Jeg har over 20 års erfaring i arbejdet med mennesker, børn, unge og voksne, der har en fysisk og/eller psykisk lidelse, som sundhedsfaglig behandler. Jeg er oprindelig uddannet social- og sundhedsassistent og har gennem årene uddannet mig i og anvendt flere metoder og teknikker bla. i Kognitiv og  Narrativ terapi. Jeg har i mange år, lavet samtaleterapi. Jeg er uddannet i Nordlys massage, cupping terapi, Nada, øreakupunktur og mindfulness. Jeg har en systemisk coach uddannelse.

Jeg er specialiseret inden for spiseforstyrrelse. Ligeledes har jeg siden 2007, kørt som VISO specialist, for socialstyrelsen, inden for spiseforstyrrelsesområdet. Hvor jeg laver helhedsorienteret pædagogiske udredninger med anbefalinger til bla. kommuner samt vejleder og rådgiver. Jeg laver oplæg og underviser indenfor området ved behov.

I 2013 stiftede jeg bekendskab med HYPNOSETERAPI og så en EFFEKTIV og ” SMERTEFRI” behandlingsmetode og fantastiske resultater.I 2014 tog jeg uddannelsen som certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut, ved Academy Betterlife, København. Jeg har siden deltaget i efteruddannelse, og er opdateret med det sidste nye. Jeg er blevet NGH Certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut i februar 2016. I efteråret 2016 har jeg været på kursus i EMDR teknikken samt taget en efteruddannelses i Avanceret Hypnoseterapi.

Jeg har erfaret, at hypnosterapi er en fantastisk effektiv metode.

Jeg er certificeret, har tilegnet mig viden og erfaring og tilbyder en vifte af behandlinger og ydelser:

Dette med udgangspunkt i dig og dine udfordringer. måske du ænsker at pleje din Mentale Sundhed. 

Er det spiseforstyrrelse, vi snakker om er det også muligt at få RådgivningSamtale terapi

Brande Hypnose Terapi - Mental Sundhed

Med venlig hilsen

Terapeut Susanne Søndertoft

Del siden