Anoreksi-Bulimi-Bed-Atypiske spiseforstyrrelser-forstyrret spisning

Er det din udfordring eller kender du en?

Jeg tilbyder forskellige ydelser indenfor området.

  • Hypnoseterapi
  • Samtale terapi
  • Rådgivning til forældre/pårørende til personer som lider af en spiseforstyrrelse
  • Rådgivning/undervisning til professionelle og private

Hvad er min baggrund for at kunne tilbyde en vifte af ydelser indenfor området?

Det er mine efterhånden mange års erfaring indenfor området, hvor jeg løbende har efteruddannet mig, brugt og fået erfaring i diverse behandlingsmetoder og tilgange.         Jeg er uddannet i systemisk og kognitiv terapi samt har en coach uddannelse. Jeg er uddannet  NADA (øreakupunktur)behandler, i Nordlys massage og mindfulness. Jeg har special uddannelsen K.O.K (koordinerende, opkvalifiserende og kvalitetssikring) indenfor spiseforstyrreslser. Jeg har siden 2007 været VISO specialist og leverandør til Socialatyrelsen, inden for området. Her laver jeg bla. rådgivning til Bosteder og behandlingssteder, kommuner, forældre m.m. Jeg laver afdækkende pædagogisk og sundhedsfaglig udredning af unge og voksne, som har problemer med  spisning. Jeg er opdateret med den sidste nye viden. Jeg har været med til at starte et døgnbehandlings sted op, for unge/ voksne med massiv spiseforstyrrelser. Jeg har igennem mine mange års erfarring måtte konstatere, at nogle gange er tilbuddene i det etablerede system bare ikke nok. Den enkelte, som lider af en spiseforstyrrelse og dens mange følgesygsomme får det ikke bedre. Nogle gange er ventetiden for lang, for at komme i behandling, og tilstanden forværres. Jeg har i årene været meget optaget af, om der var andre muligheder, når tilbuddene ikke har den ønskede effekt, for den enkelte. Kunne der være tilbudt noget andet, som var effektivt ? Jeg stiftede bekendskab med HYPNOSETERAPI og så en effektiv og ” smertefri” behandlingsmetode og fantastiske resultater.

Jeg har en høj etik og vil ikke lave en kontraindikerende behandlingsform. Jeg skiller metoderne og ydelserne skarpt ad. Så inden vi starter, vil vi have lavet en KLAR OG TYDELIG aftale om, hvad ydelsen er. Dette for ikke at blande tingene sammen i en rodebutik. Netop derfor er det vigtigt ALTID at ringe, så vi kan snakke om, hvad du ønsker og hvordan du bedst kan hjælpes.

I mine mange års samarbejde med pårørende, har jeg ofte mødt pårørende, som ikke ved hvad de skal stille op. Som pårørende er det ofte meget frustrerende at stå på sidelinjen og se på. Man bliver ikke hørt i systement, man orker ikke mere og har måske bare brug for at vende nogle tanker eller få noget vejledning. Det er min baggrund for, at tilbyde rådgivning. De pårørende oplever ofte også de "følgelidelser" som følger med bla. angst, OCD, som er ligeså inviladerende. 

Du er velkommen til helt uforpligtende at ringe på 53542902 og spørge om mere. 

Pris for rådgivning: 750 kr pr. time

Pris for samtaleterapi 750 kr. pr. time

Med venlig hilsen

Specialist Susanne Søndertoft

Del siden