ØREAKUPUNKTUR OG KUGLEPLASTER ELLER PERMANÅLE.

Øreakupunktur er en mere målrettet behandling på netop dit problem og der kan sættes flere nåle i. Nålene sættes i de områder, som repræsentere netop dine udfordringer. Det er en individuel personlig behandling, som tager udgangspunkt i dit problem. der kan efterfølgende sættes PERMANÅLE

se Prisliste

NADA

NADA-øreakupunktur har afsæt i traditionel Kinesisk medicin. Det er en metode der fremmer, styrker og stabiliserer balancen i kroppen, fysisk og psykisk. Nada aktiverer og regulerer kroppens egne ressourcer, til at komme i balance og skabe ro. Alle kan have god effekt og gavn af NADA i dagligdagens stressede hverdag.

NADA kan understøtte anden behandling, ved at man efter en NADA behandling har mere ydre og indre ro samt skærpet fokus.                 

NADA behandling, består i, at der isættes sterile engangsnåle i bestemte punkter i begge ører, samt evt. i punkter i hovedet. Nålene skal sidde i ca. tre kvarter, mens der skal slappes af. Behandlingen med nåle kan evt. efterfølgende suppleres med små guld/sølvkugler, som er små kugler med plaster på bagsiden. Disse kugler kan man i modsætning til nålene gå rundt med indtil de selv falder af.

Nada er egnet både til børn og voksne.

NADA er særdeles effektiv førstehælp til lindring her og nu. Giver ro og afslapning.

NADA er en non-verbal behandling som skal ses som symptom behandling/lindring.

NADA kan isoleret set, også benyttes til at styrke den indre balance og modvirke stress og anspændthed. En wellness der giver ro og balance og ikke kræver noget af en.  

For at få et optimal udbytte af behandlingen, er det vigtigt man IKKE indtager kaffe, et stort måltid eller ryger umiddelbart inden behandlingen. Under behandlingen må der kun indtages vand og man sidder i rolig omgivelser og slapper af. Nogle falder i søvn.     

NADA kan IKKE ”overdoseres”. Ved akut behandling anbefales det 2-3 gange ugentligt.

 se Prisliste

Ørekugleplastre

Ørekugleplaster er ligesom NADA et suplement til evt. anden behandling og en behandling på symptomer. Ørekugleplaster en anden og oplagt valg til børn/unge med ADHD-lignende symptomer. Til børn/unge som er hyperaktive, hypoaktive, koncentrationsbesvær. Til personer med nålestræk (her kan jeg dog anbefale Hypnoseterapi for nåleskræk).

Ved behandling med Kugleplaster, kan man først forvente en mærkbar effekt, efter 1-2 uger. Nogle oplever dog en effekt allerede efter et par dage. Ørekugleplaster er ligesom NADA et suplement til anden behandling og det er derfor vigtigt, at forsætte sin evt. medicinske behandling.

Der er lavet pilot projekter i England og USA, hvor børn/unge med ADHD/ADD lignende symptomer, mærkede et markant effekt med kugler på et forløb over 6 uger. Nogle kunne med tiden sættes ned i medicin og andre blev det uændret. Men fælles for alle var, at de havde en bedre søvn og aktivitetsmønster, bedre koncentration og fungerede betydelig bedre i sociale sammenhænge.

 Har du spørgsmål, er du altid velkommentil at kontakte mig på mail: soendertoft@gmail.com eller mobil: 53542902

Med venlig hilsen

Terapeut Susanne Søndertoft

Del siden